Rehabilitació d'una part del Monestir de Santa Maria de Serrateix

Aquest any 2021 s'han començat les obres de rehabilitació d'una part del monestir

Es faran er les millors necessàries per  dotar-lo d’una mínima estructura per tal que es puguin desenvolupar correctament, els usos previstos  a la primera planta,  amb ascensor, els lavabos, cuina per càtering..
El projecte que va fer el Josep Freixa l’hem hagut   de canviar-lo  tot i re formular-lo de nou  per adaptar-lo a l’estat actual de les obres. No hem pogut canviar  el pressupost general del projecte, que té i tenia  un import de 144.966,91€. Perquè estem pendents de que el departament de cultura ens continuïn finançant els 56.400€ que tenia previstos.
Per mantenir la subvenció de l’OSIC prevista de 56.400€ hem hagut de parlar amb el Servei de Patrimoni Arquitectònic, i l’OSIC i el Lluis Cerarols cap del Serveis Territorials a la Catalunya Central.  La resta del projecte es financia amb pla general d’inversions  de la Diputació de Barcelona. En el projecte que teniem hi mancava desenvolupar i definir moltes partides corresponents a les instal·lacions, com la llum, aigua, calefacció ... tampoc no tenia en compte mesures de seguretat per concurrència publica, com són les mesures contra incendis i evacuació de l’edifici.. també s’haurà de modificar l’espai dels lavabos perquè no compleixen les mides reglamentàries per complir amb la normativa.. per altra banda s’ha suprimit les partides corresponents a la museïtzació de la planta baixa de la cambreria, les actuacions a la primera planta del claustre i la restitució de la sala capitular. Les partides de la sala de l’abad i l’ascensor també s’han tret perquè es finançaran amb l’altra subvenció i es poden adjudicar per separat.

Aquests treballs comprenen, per una banda, la calefacció de planta primera, zona sala Palau de l’Abat i sales antiga cambreria, l’adequació de la instal·lació elèctrica d’aquesta part de l’edifici, finalitzar el fals sostre del primer pis del claustre, la pavimentació de la planta primera del Palau de l’Abat, l’obertura entre el Palau de l’Abat i la sala del Dr. Selga i plaques solars.

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya OSIC  amb un import de 56.400€ 

Fitxer:Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura.svg - Viquipèdia,  l'enciclopèdia lliure

Diputació de Barcelona a través del pla general d'inversions amb un import dre 88.566,90€

Ajuntament de Viver i Serrateix |  NIF: P0830900G
Casa de la Vila | 08679 - Viver i Serrateix | Tel. 938204922
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Pagina creada per berTIC Informàtica